Το Kings Avenue Mall, έχοντας πλέον γίνει ο αγαπημένος προορισμός του κοινού στην Πάφο, εξακολουθεί να προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Αναμένεται ότι σε περίοδο μόλις 10 εβδομάδων από την ημέρα λειτουργίας του, το Νοέμβριο 2013, οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν το 1.000.000!

Σε δήλωσή της, η κ. Pauline Klimentos Gabriel, Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Kings Avenue Mall, ανάφερε: «Οι επισκέπτες έχουν κατατάξει το Kings Avenue Mall στις πρώτες θέσεις των αγαπημένων τους προορισμών για ψώνια και ψυχαγωγία. Τους ευχαριστούμε και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες. Γι αυτό, κάθε Σαββατοκύριακο διοργανώνουμε διάφορες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους μας».

Επιπλέον, έχοντας υπόψη ότι η περίοδος των εκπτώσεων είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη, ο αριθμός του καταναλωτικού κοινού που επισκέπτεται το Kings Avenue Mall, θα συνεχίσει να αυξάνεται, μια και επωφελείται από τις χαμηλές τιμές και τις καταπληκτικές προσφορές των καταστημάτων του mall.

Οι ώρες καταστημάτων, καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου, είναι Δευτέρα με Σάββατο 9π.μ.-8μ.μ. και Κυριακή 11π.μ.-8μ.μ. Εστιατόρια, καφετέριες και σημεία ψυχαγωγίας είναι ανοιχτά μέχρι τις 11μμ καθημερινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here