Και εκεί που πιστεύαμε ότι η ομάδα άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο και θα ξεκινούσε την αντεπίθεση, ήρθε το ηχηρό χαστούκι από τον Ερμή για να μας θυμίσει τα λάθη του παρελθόντος. Η σπουδαία νίκη επί της Ομόνοιας, αλλά και η παλικαρίσια ισοπαλία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ φαίνεται να ήταν μια καλή παρένθεση.

Όπως και να έχει, η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα που αν δεν το λύσει άμεσα, τότε ίσως βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Ο στόχος που τέθηκε από την αρχή φαίνεται να αποτελεί άπιαστο όνειρο. Πλέον, στόχος πρέπει να είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Η συνέχεια αναμένεται δύσκολη, ωστόσο, ακολουθεί διακοπή, λόγω συμμετοχής της Εθνικής Ανδρών στο πρωτάθλημα Εθνών, με την παφιακή ομάδα να έχει τον χρόνο για ανασύνταξη δυνάμεων.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Κόπιτς είναι στις 25 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία φιλοξενεί στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο Στέλιος Κυριακίδης. Στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη. Εάν η ομάδα είχε σταθερή πορεία θα λέγαμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα κέρδιζε το τρίποντο, όμως λόγω της κατάστασης που επικρατεί, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Πάντως, εάν η ομάδα δεν κερδίσει ούτε την ΕΝΠ, τότε τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα, καθώς θα βρεθεί σε αρκετά δυσμενή θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here