Παρότι η θεματολογία μας περιστρέφεται γύρω από το ποδόσφαιρο, που είναι ο βασιλιάς των σπορ και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, η σελίδα μας σήμερα θα ασχοληθεί με την ερασιτεχνική καλαθοσφαίριση που τον τελευταίο χρόνο πήρε τα πάνω της στην πόλη μας.

Όλα ξεκίνησαν με την ιδέα να διοργανωθεί ένα πρωτάθλημα ερασιτεχνικής καλαθοσφαίρισης από τον νομικό και δημοτικό σύμβουλο του δήμου Πάφου Γεώργιο Τσιέλεπο (φώτο αριστερά), έναν άνθρωπο που ασχολείτο με το άθλημα στον ελεύθερο χρόνο που είχε. Έτσι, μια μέρα αποφάσισε να διοργανώσει το πρώτο πρωτάθλημα μιας και υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλα άτομα.

Το πρωτάθλημα, λοιπόν, πήρε σάρκα και οστά με τη συμμετοχή έξι ομάδων αποτελουμένων από ανθρώπους που αγαπούσαν το άθλημα. Τέλος Απριλίου ήταν η πρεμιέρα και 20 Ιουνίου διεξήχθη ο τελικός μεταξύ των ομάδων Thunder Cats vs Pafilia, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 58-52 σε ένα τελικό γιορτή για το άθλημα.

Σημειώστε ότι το πρώτο πρωτάθλημα είχε και αρκετούς θεατές, οι οποίοι «ζήλεψαν» τη συμμετοχή άλλων ομάδων και έτσι με τη νέα αγωνιστική περίοδο ετοιμάζουν τη δική τους ερασιτεχνική ομάδα.

Όπως μαθαίνουμε, το νέο πρωτάθλημα ενδέχεται να διεξαχθεί με περισσότερες από δέκα ομάδες.

Όπως καταλαβαίνεται, το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης ήρθε για να μείνει και φαίνεται ότι χρόνο με τον χρόνο αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here