Βούιξε η ποδοσφαιρική Πάφος ότι βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Κάμερον Τόσακ και μάλιστα ήταν σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση. Έγινε λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας Ντμίτρι Μιχαϊλένκο. Ο 47χρονος προπονητής παραιτήθηκε από την Ντνίπρο έπειτα από το κακό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα. Η Ουκρανική ομάδα είχε αρκετά οικονομικά προβλήματα και είχε προχωρήσει σε ελάχιστες μεταγραφές.

Το όνομα του ουκρανού Ντμίτρι Μιχαϊλένκο δεν μας λέει τίποτα. Πρόκειται για ένα σχετικά νεαρό προπονητή που φιλοδοξεί να πετύχει. Το αν μπορεί να αναστήσει την Πάφο είναι κάτι που θα φανεί στο γήπεδο. Ωστόσο, ας μην προτρέχουμε. Τα σενάρια για αντικαταστάτη του Τόσακ ξεκίνησαν από την ουκρανία και κανείς δεν γνωρίζει εάν ευσταθούν. Ως γνωστό, οι ιδιοκτήτες της Πάφος fc δεν μιλούν για θέματα της ομάδας. Βασικά, δεν μιλούν για τίποτε.

Στην Πάφο, ο Τόσακ πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και ουδείς μπορεί να μαντέψει το μέλλον του στην ομάδα. Το κλίμα παραμένει τεταμένο και κανένας δεν γνωρίζει εάν όντως υπήρξε θέμα προπονητή στην ομάδα. Επίσημα το μόνο που έχει λεχθεί από τη διοίκηση είναι η πλήρης στήριξη στον Τόσακ. Απ’ εκεί και πέρα, υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και η ανασύνταξη δυνάμεων ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στις 18 Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here