ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ!

26653134 1712935318771107 172340736 o 1024x576 ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ!

Άλλη μια κακή εμφάνιση από πλευράς Πάφου και άλλο ένα αποτέλεσμα που φέρνει ακόμη περισσότερα μουρμουρητά στον κόσμο της ομάδας.

Το 1-1 με τον Ολυμπιακό δεν άρεσε σε κανένα, ή μάλλον, άρεσε στον Ολυμπιακό που ήρθε στο Παφιακό για να μην χάσει. Η Πάφος ήθελε τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους, όμως με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάει πουθενά.

Η Πάφος προηγήθηκε με τέρμα του Γκουλόν στο 72ο λεπτό, όμως δεν κατάφερε να αντέξει στην πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. Στο 86ο λεπτό, ο Πουγιούκκα ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους παγώνοντας το Παφιακό, με τον κόσμο να αντιδρά και να αποδοκιμάζει διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία.

Τα αίτια της κακής εμφάνισης είναι αρκετά. Πρώτα και κύρια στον Έλσνερ που για άλλο ένα παιχνίδι έδειξε να μην μπορεί να διαχειριστεί σωστά τους ποδοσφαιριστές του, ούτε ακόμα και την ώρα που ήταν μπροστά στο σκορ. Ευθύνη έχουν και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίο για άλλο ένα παιχνίδι παρουσιάστηκαν αγνώριστοι.

Μετά το τέλος του αγώνα πενήντα περίπου φίλοι της ομάδας παρέμειναν έξω από το στάδιο προβαίνοντας σε διαμαρτυρία κυρίως προς τη διοίκηση, μέσα σε κόσμια πλαίσια.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*