Επαναρχίζει το πρωτάθλημα μετά τους αγώνες της Εθνικής Κύπρου για το πρωτάθλημα Εθνών. Η διακοπή του πρωταθλήματος λογικά θα ωφέλησε τις ομάδες, ωστόσο, παραμένει άγνωστο, ποια αγωνιστική εικόνα θα μας παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο.
Ο αγώνας που μας απασχολεί είναι η δύσκολη αναμέτρηση της Πάφος fc με τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ.
Ο γηπεδούχος ΑΠΟΕΛ είναι σαν πληγωμένο θηρίο και ψάχνει τη νίκη εξιλέωση. Από την άλλη η Πάφος, με το επιθετικό 4-3-3, πάει στην πρωτεύουσα για να εκμεταλλευτεί τις όποιες αδυναμίες παρουσιάσει η ομάδα του Ουζουνίδη, και να κάνει τη ζημιά. Ασφαλώς και θα έχει δύσκολο έργο, ωστόσο, όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι και κανένας δεν κερδίζεται εάν δεν ιδρώσουν οι ποδοσφαιριστές.
Ο Κάμερον Τόσακ που μάλλον γνωρίζει ότι αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο, καλείται να δείξει σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης. Έχει ένα αρκετά ικανό ρόστερ και δικαιολογίες δεν μπορούν να παρουσιάζονται σε κάθε αποτυχημένο αποτέλεσμα. Είναι καιρός να δείξει ότι είναι ένας επαγγελματίας προπονητής και μπορεί να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό αυτό το ρόστερ εκατομμυρίων.
Ασφαλώς, κανείς δεν περιμένει ότι η Πάφος θα μπει στο γήπεδο και θα στριμώξει τον ΑΠΟΕΛ στην εστία του, ωστόσο, περιμένουμε να δούμε μια ομάδα που να πατά γερά στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικεί τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here