Έξω φρενών παλαιά και νέα μέλη του ιστορικού σωματείου “Ευαγόρας Παλληκαρίδης” από τη διαιτησία που έτυχε η ομάδα στον αγώνα με την Αναγέννηση Ελπίδα Μουττάλου, αγώνας που έγινε την Κυριακή στον Μούτταλο και έληξε ισόπαλος 1-1.

“Ήταν σφαγιαστική η διαιτησία…” ανέφερε χαρακτηριστικά το μέλος του σωματείου Κούλλης Χατζηγεωργίου, ο οποίος τόνισε ότι ο  “Ευαγόρας Παλληκαρίδης” δεν είναι απλά ένα ιστορικό ποδοσφαιρικό σωματείο αλλά και μια ιδέα. Και αυτή την ιδέα έχουμε υποχρέωση, εμείς ως παλαιά μέλη, να την προστατέψουμε και να την κρατήσουμε ψηλά στη μνήμη των τωρινών και μελλοντικών γενεών, και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να αμαυρώνει αυτό το σωματείο”

Ο κ. Χατζηγεωργίου ανέφερε επίσης ότι, “Θα πάμε κόντρα στα κατεστημένα και στις δόλιες καταστάσεις, γιατί  δεν χωράνε αυτά στον αθλητισμό.  Ο “Ευαγόρας Παλληκαρίδης” είναι ένα ιστορικό σωματείο και απαιτεί σεβασμό εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων”.

Πέραν του κ. Χατζηγεωργίου είχαμε και άλλες αντιδράσεις μελών του Ευαγόρα, οι οποίοι χαρακτήρισαν εχθρική τη διαιτησία, και η ότι “καθόρισε το αποτέλεσμα”.

Στο μεταξύ, η διοίκηση εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση, μετά τον κυριακάτικο αγώνα:

Μην διώξετε και τους τελευταίους αγνούς παράγοντες του ποδοσφαίρου

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ» Πάφου το αποτελούμε νεαρά άτομα τα οποία θυσιάζουμε χρόνο και χρήμα για να υπηρετούμε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Τα Σαββατοκυρίακα αντί να είμαστε με τις οικογένειες μας είμαστε στα γήπεδα. Ας ελπίσουμε ότι από τώρα και στο εξής θα τύχουμε του ανάλογου σεβασμού από αυτούς που υπηρετούν το ποδόσφαιρο ως έμμισθοι. Μην διώξετε και τους τελευταίους αγνούς παράγοντες του ποδοσφαίρου.
Εκ του Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here