Το όνομα του Άγγλου επιθετικού Χέμπαρν Μέρφι για ενδιαφέρον της Πάφου απασχόλησε την αθλητική κοινή γνώμη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό νεαρό επιθετικό, ο οποίος μπορεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή του και να αποτελέσει μήλο της Έριδος για αρκετές ομάδες.

Με τη μεταγραφική κίνηση αυτή φανερώνεται ακόμα μια φορά η πολιτική των ιδιοκτητών της παφιακής ομάδας που όχι μόνο θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα με νεαρούς και διψασμένους για μπάλα ποδοσφαιριστές, αλλά να υπάρχει και η πιθανότητα για μεταγενέστερη πώληση του.

Η τακτική αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται στην ομάδα της Πάφου επί εποχής των ρώσων. Οι άνθρωποι έχουν επενδύσει πολλά εκατομμύρια και σκοπό έχουν κάποτε να δημιουργήσουν μια κερδοφόρα επιχείρηση. Αυτό, για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν συμβαίνει μόνο στην Πάφο, αλλά σε πολλές άλλες ομάδες.

Βέβαια, πρωταρχικός στόχος είναι η σωστή στελέχωση της ομάδας με έμπειρους ποδοσφαιριστές και απ’ εκεί και πέρα θα υπάρχουν και οι νεαροί και εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα οι Πανός (23 ετών), Βαλακάρι (20 ετών), Βα (21 ετών) κλπ ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να πωληθούν σε άλλη ομάδα και να επιφέρουν αρκετά έσοδα.

Κάτι παρόμοιο πήγε να γίνει και με τον 24χρονο ιορδανό Τάαμαρι του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μπορούσε  να πωληθεί πολύ εύκολα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here