Σε συνέχεια των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί με σημερινό διάταγμα του Υπουργείου Υγείας (22.10.2020), η ΚΟΠ ενημερώνει πως όλοι οι αγώνες σε όλες τις επαρχίες, θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2020.

Ως εκ τούτου, όλες οι ομάδες από την ερχόμενη αγωνιστική (δηλαδή από τις 23/10/2020)  ανεξαιρέτως κατηγορίας, θα πρέπει να αποστέλλουν  στην Ομοσπονδία (με φαξ 22590544 ή email: info@cfa.com.cy) καθώς και στην αντίπαλη ομάδα, κατάλογο των ατόμων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μέχρι την προηγούμενη μέρα πριν από κάθε αγώνα (13:00 το μεσημέρι).

Για διευκόλυνση ιχνηλάτησης στην περίπτωση θετικού κρούσματος, νοείται πως τα άτομα που θα συμπεριληφθούν στους εν λόγω καταλόγους, θα πρέπει να δηλώνουν τα παρακάτω στοιχεία: ονοματεπώνυμο, κάρτα φιλάθλου (ισχύει για τους καταλόγους του Πρωταθλήματος CYTA Α΄ Κατηγορίας), τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ταυτότητας.

Επίσης θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες για την προστασία και υγιεινή που ορίζονται από το Πρωτόκολλο της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας.

Ο αριθμός ατόμων που δικαιούνται τα Σωματεία για κάθε κατηγορία έχει ως εξής:

  1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: 40
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: 30
  3. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: 30
  4. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ DIMCO: 30
  5. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟΚ: 20
  6. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΕΩΝ Κ-19:  8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here