Δύο ώρες πριν την αναμέτρηση Παφιακού – Ομόνοιας, η δικαστική επιτροπή της ΚΟΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση ότι ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας (που αποφασίσθηκε λίγα λεπτά ενωρίτερα), της παφιακής ομάδας.

Μεταξύ των ατόμων που αντέδρασαν σε αυτή την απόφαση ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ στον Δήμο Πάφου Χαράλαμπος Πάζαρος, ο οποίος τόνισε ότι μόνο στην Ουγκάντα γίνονται αυτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Αυτό που συνέβη είναι ντροπή για το άθλημα, το βόλεϊ είναι ένα άθλημα στο οποίο οι φίλαθλοι στις κερκίδες ως επί το πλείστον, είναι οικογένειες και παιδιά και κατάφεραν να το καθοδηγήσουν τα συμφέροντα και να το μολύνουν και αυτό. Ήξερα ότι μόνο στην Ουγκάντα ανακοινώνουν την ποινή το μεσημέρι και τίθεται σε ισχύ την ίδια μέρα παραγνωρίζοντας ότι έχουν προπωληθεί εισιτήρια και πως ήδη αρκετοί φίλαθλοι έχουν προγραμματίσει να βρίσκονται το απόγευμα στο γήπεδο. Κύριοι του αθλήματος έχετε αποτύχει και αν έχετε το παραμικρό ίχνος ευθιξίας θέστε τις παραιτήσεις σας και πηγαίνετε σπίτι σας πριν η γάγγραινα προχωρήσει και δεν υπάρχει γιατρειά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here