Όλη η αλήθεια για την δημιουργία Κέντρου Πληροφοριών του ΣΙΚΑΠ στην περιοχή «Μπάνια».

Δεν ξανασυζητήθηκε το θέμα από τον Δήμο Πάφου

Ο ΣΙΚΑΠ ζήτησε από ο περασμένο καλοκαίρι από τον Δήμο Πάφου όπως του παραχωρηθεί χώρος στην περιοχή Μπάνια της Κάτω Πάφου για δημιουργία κέντρου πληροφοριών, με σκοπό την προώθηση και προβολή όλων των κέντρων αναψυχής .  Έγινε μία συνάντηση τον Ιούλιο 2013 στο δημοτικό Μέγαρο μεταξύ ΔΣ ΣΙΚΑΠ, δημάρχου και Υπηρεσιακών, στάλθηκαν δύο επιστολές προς τον δήμο Πάφου αλλά το θέμα που «συζητήθηκε» στην διαχειριστική επιτροπή τον περασμένο Σεπτέμβριο, απορρίφθηκε.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος που χρησιμοποιείται τώρα ως αποθήκη και γραφείο για τα κρεβατάκια των παραλιών, προτάθηκε από τον Δήμο Πάφου και όχι από τον ΣΙΚΑΠ. Ο σύνδεσμος στην πρώτη του επιστολή ζητούσε την τοποθέτηση στην περιοχή λυόμενης κατασκευής. Μετά την εισήγηση του Δήμου για την παραχώρηση του γραφείου απέναντι από τα Μπάνια, το ΔΣ ΣΙΚΑΠ επισκέφτηκε την περιοχή και διαπίστωσε ότι  μπορεί να χρησιμοποιηθεί το μέρος ως κέντρο Πληροφοριών.

Επειδή ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για το θέμα του Κέντρου Πληροφοριών, ο ΣΙΚΑΠ απέστειλε εκ νέου επιστολή και ζητούσε από τον δήμαρχο Πάφου να διευθετηθεί συνάντηση και στην παρουσία των επικεφαλείς των δημοτικών ομάδων να γίνει σωστή ενημέρωση. Τέτοια συνάντηση μέχρι τώρα δεν έγινε και το θέμα μας απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν έχει ξανασυζητηθεί ούτε στην αρμόδια επιτροπή ούτε στην ολομέλεια.

Νεόφυτος Θρασυβούλου

Πρόεδρος ΣΙΚΑΠ

 

Διαβάστε παρακάτω την τελευταία επιστολή του ΣΙΚΑΠ προς τον δήμαρχο Πάφου

Επιστολή προς δήμαρχο Πάφου

Προς δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα

Θέμα. Διευθέτηση συνάντησης μεταξύ Δημάρχου και ΔΣ ΣΙΚΑΠ

Έντιμε κύριε δήμαρχε,

δια της παρούσης θέλουμε να ζητήσουμε ως ΔΣ ΣΙΚΑΠ εκ νέου συνάντηση μαζί σας για να σας εξηγήσουμε τους λόγους, που ζητάμε να μας παραχωρήσετε τον χώρο που μας υποδείξατε στην περιοχή «Δημοτικά Μπάνια» για λειτουργία γραφείου του ΣΙΚΑΠ.

Όπως έχουμε αναφέρει και στις προηγούμενες δύο επιστολές μας, τον χώρο αυτό  θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε ως γραφείο πληροφοριών και προβολής των κέντρων αναψυχής της Πάφου.

Κύριε δήμαρχε, επιθυμούμε στην συνάντηση αυτή να καλέσετε να λάβουν μέρος για να ενημερωθούν από πρώτο χέρι και οι επικεφαλείς των δημοτικών ομάδων.

Αναμένουμε το συντομότερο δυνατό να διευθετήσετε την συνάντηση.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας.

Εκ μέρους του ΔΣ ΣΙΚΑΠ

Νεόφυτος Θρασυβούλου

Πρόεδρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here