Μια μεγάλη γκάφα ανακάλυψε η επαρχιακή διοίκηση Λεμεσού, με τροχαίες παραβάσεις…

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει και ο Φιλελεύθερος, οι λειτουργοί της επαρχιακής διοίκησης παρατήρησαν ότι είχαν μειωθεί τα ποσά που εισέπρατταν σε σχέση με τα εξώδικα που έβγαιναν.

Με άλλα λόγια, πρόστιμα δίνονταν αλλά λεφτά δεν έρχονταν. Και αυτό, τους πήρε δέκα χρόνια να το καταλάβουν!

Κι αυτό γιατί, για δέκα ολόκληρα χρόνια, η Αστυνομία έκανε κατάθεσε σε λογαριασμό του Δήμου Πάφου αντί της Λεμεσού. Πάνω κάτω, από το 2004 μέχρι σήμερα, η Πάφος είχε αράξει… και εισέπραττε!

Το ποσό που αντιστοιχεί στα εξώδικα που δόθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και που εισέπραξε η Πάφος φτάνει στα 75.000 ευρώ και πλέον η επαρχιακή Διοίκηση ζητάει πίσω αυτά τα λεφτά από το Δήμο της Πάφου!

Μαύρα μαντάτα για τον προϋπολογισμό

Και από την άλλη, ο φετινός προϋπολογισμός του Δήμου της Πάφου φαίνεται να μπάζει από παντού και να είναι αισθητά μειωμένος σε σχέση με πέρυσι.

Και πρέπει να πληρώσει και τα 75.000 ευρώ από πάνω, την ώρα που και ο Δήμος Πάφου φαίνεται να έχει μειωμένα έσοδα από εξώδικα. Λέτε και αυτός να κάνει κατάθεση αλλού; Μπα, δύσκολο!

Τα εξώδικα είναι μειωμένα στην Πάφο, επειδή ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί και λόγω κρίσης τα αυτοκίνητα τόσο πολύ αλλά ούτε και τα δημόσια parking.

Οπότε, ενός κακού μύρια έπονται..

www.24news.com.cy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here