Πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, η ώρα 12:00, η Δημοσιογραφική Διάσκεψη του 2nd Limassol Motor Show & Motion στο Old Port Chinese Restaurant στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρείας Dacor Advertising and Media Ltd, κος Άριστος Αριστείδου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους δύο εκλεκτούς καλεσμένους, τον Πρωταθλητή Ράλι και πρεσβευτή Οδικής Ασφάλειας, Πανίκο Πολυκάρπου, καθώς και τον παγκοσμίου φήμης stunt rider της Red Bull, Aras Gibieza.

Ο κος Αριστείδου ανέφερε ότι στο 2° Limassol Motor Show & Motion οι επισκέπτες θα έχουμε την ευκαιρία να δουν από κοντά αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα, υπηρεσίες και προϊόντα συναφή με τον κλάδο τους, και επιπλέον καινούργια μοντέλα τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά επίσημα στην Κυπριακή αγορά.

Συγκεκριμένα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δούνε καινούργια μοντέλα των αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και ποδηλάτων όπως:

LEXUS – TOYOTA – JAGUAR – BMW – LAND ROVER – NISSAN – MINI – SUZUKI – SSANG YONG – BMW MOTORRAD – YAMAHA – BENELLI – MV AGUSTA – INDIAN – POLARIS – TSHIBO – BRP – OLMO

Πέραν όμως από τις αντιπροσωπείες των αυτοκινήτων, οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, να παρακολουθήσουν επιδείξεις με μοτοσυκλέτες, να δουν υπηρεσίες και προϊόντα για αυτοκίνητα ενώ οι μικροί μας φίλοι με την βοήθεια και καθοδήγηση του αθλητή αγώνων ταχύτητας, Πανικού Πολυκάρπου, των Εθελοντών Οδικής Ασφάλειας και της τροχαίας Λεμεσού θα μάθουν κανόνες οδικής κυκλοφορίας στο ειδικά διαμορφωμένο Πάρκο Οδικής Συμπεριφοράς.

Ως πρεσβευτής Οδικής Ασφάλειας, ο κος Πανικός Πολυκάρπου ανέφερε ότι μέσω του Πάρκου Οδικής Συμπεριφοράς, τα παιδιά θα μπορούν να οδηγήσουν με τους σωστούς κανόνες οδικής ασφάλειας για να δοθεί έτσι το σωστό παράδειγμα στους μικρούς μας φίλους.

Ξεχωριστή θα είναι και η παρουσία του διάσημου αναβάτη επιδείξεων με μοτοσυκλέτα Aras Gibieza που θα πραγματοποιήσει ακροβατικά τα οποία θα κόψουν την ανάσα.

Στην Δημοσιογραφική Διάσκεψη, ο Aras ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Κύπρο και είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα μπορέσει να πραγματοποιήσει με την μηχανή τα ακροβατικά του στο κυπριακό κοινό. Επίσης ανέφερε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή της μοτοκίνησης στην Λεμεσό.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο έντιμος Δήμαρχος Λεμεσού κος Νίκος Νικολάίδης την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 17:00 ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 22:00 το βράδυ. Το Σαββατοκύριακο η έκθεση θα ανοίξει στις 14:30 το απόγευμα και θα κλείσει στις 22:00 το βράδυ.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Το 2° Limassol Motor Show & Motion υποστηρίζουν ο Δήμος Λεμεσού, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης , η Αρχή Λιμένων Κύπρου, η εταιρεία Red Bull, η εταιρεία Ψάλτης, η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, οι Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας της Τροχαίας Λεμεσού καθώς και το Κυπριακό Μουσείο Ιστορικού και Κλασσικού Αυτοκινήτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here