Πάνω από 700.000 επισκέπτες βρέθηκαν στο Kings Avenue Mall, στην Πάφο, κατά τις πρώτες επτά εβδομάδες λειτουργίας του, από τότε που άνοιξε το Νοέμβριο του 2013.

«Η αναμονή για το εμπορικό κέντρο και το αγκάλιασμα από το κοινό ήταν τόσο ενθουσιώδης που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Αυτή είναι μια νέα εποχή για την πόλη μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε επισκέπτες από όλη την Κύπρο, οι οποίοι λόγω του Kings Avenue Mall έρχονται στην Πάφο για να κάνουν τα ψώνια τους», δήλωσε η κ. Pauline Klimentos Gabriel, Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Kings Avenue Mall.

Καθώς η περίοδος των εκπτώσεων είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη, αναμένεται να συνεχίσει η ροή χιλιάδων επισκεπτών για να κάνουν τα ψώνια τους, αλλά και για να απολαύσουν την μεγάλη επιλογή καφετεριών και εστιατορίων που διαθέτει.

Οι ώρες καταστημάτων, καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου, είναι Δευτέρα με Παρασκευή 9 π.μ.-8 μ.μ. και την Κυριακή 11π.μ. – 8 μ.μ. Εστιατόρια, καφετέριες και σημεία ψυχαγωγίας είναι ανοιχτά μέχρι τις 11μ.μ. καθημερινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here