Κώστας Ιωάννου

Ο Γιώργος Γεωργίου Τσίαρτας είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης της Αναγέννηση/Ελπίδα. Ο νεαρός κόουτς αναλαμβάνει τα ηνιά των «κυανόλευκων» με στόχο να επαναφέρει την ομάδα και πάλι στις επιτυχίες, ενώ παράλληλα αποτελεί τον διάδοχο του Δήμου Ψαρά.

Ο Γιώργος Γεωργίου ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια , αισιοδοξώντας για ένα καλύτερο αύριο και μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Γεωργίου είναι ένας καλός και εργατικός προπονητής και οι ιθύνοντες της Αναγέννησης/Ελπίδας επέλεξαν ότι είναι ο κατάλληλος και ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας. Το διοικητικό συμβούλιο καλωσόριασε τον νέο τεχνικό και του ευχύθηκε καλή επιτυχία στο νέο έργο του.

Στα της ομάδας, ύστερα από τη διευθέτηση του θέματος του προπονητή, αυτό που παίρνει σειρά είναι ο σχεδιασμός του έμψυχου δυναμικού ενόψει και της νέας σεζόν. Κύριο μέλημα τόσο της διοίκησης όσο και του νέου κόουτς, είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός από το περσινό ρόστερ.

Από κει και πέρα, ο Γεωργίου θα κάνει την αξιολόγηση και σε συνεργασία με τη διοίκηση της Αναγέννησης/Ελπίδας θα προχωρήσει ανάλογα και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με παίκτες που θα ενισχύσουν σε θέσεις στις οποίες η ομάδα έχει ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here