Η Πάφος fc είναι μια από τις πιο υγιής οικονομικά ομάδες. Με την έλευση των ρώσων εκατομμυριούχων Λομάκιν και Ντουμπόφ το χρήμα ρέει άφθονο. Παρ’ όλα αυτά όμως, δεν αξιοποιείται σωστά. Δε νομίζω να υπάρχει φίλαθλος που να μην πιστεύει ότι εάν γινόταν σωστή αξιοποίηση αυτών των χρημάτων, η ομάδα δεν θα ήταν στις πρώτες τρεις θέσεις. Και… μεταξύ μας, σιγά το ποδόσφαιρο που παίζουν οι άλλες ομάδες.

Η Πάφος, λοιπόν, παρόλο που έχει το χρήμα υστερεί στον τομέα οργάνωσης. Θα μπορούσαν για παράδειγμα, οι κύριοι Λομάκιν και Ντουμπόφ να κάτσουν στα γραφεία τους και να μην ασχολούνται με την ομάδα. Να πληρώνουν τον άνθρωπο που θα αναλάβει από την αρχή το ποδοσφαιρικό τμήμα και να τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του.

Ο άνθρωπος αυτός θα έχει την ευθύνη για να γίνει σωστή προετοιμασία, να οργανώσει τα φιλικά παιχνίδια, να δει τα κενά της ομάδας και αναλόγως θα προχωρήσει σε επιπρόσθετες μεταγραφές.

Εάν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στην ομάδα, τότε δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Δεν γίνεται να ξεκινά το πρωτάθλημα και η ομάδα να μην έχει συμπληρωμένο το ρόστερ, ή να συμπληρώνεται μια βδομάδα πριν την πρεμιέρα. Δεν γίνεται να διώχνουμε έναν προπονητή και να μην έχουμε άμεσα τον αντικαταστάτη του. Δεν γίνεται!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑ (ΦΩΤΟΣ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here